OZYNOMANDIAS Опубликовано 15 января, 2018 Опубликовано 15 января, 2018 15.01.2018 14:53:56, Липа сказал(-а): Я тут сижу и думаю, может как-нибудь переименовать свой раздел? Только в голову ничего не идет. Может, кто подскажет?) По совету Кайры, открывай "Дом Гиен". А в нем, как ВолЧатик в ДВ – чат "Болталки". Какой же криндж, господи иисусе 2
Leo-ranger Опубликовано 16 января, 2018 Опубликовано 16 января, 2018 15.01.2018 13:36:42, Драйго сказал(-а): домом гиен. . Lero I've been through ten House Wolves. They start to get blurry. No point in planting your roots, 'cause you're banned in a hurry. Tabaji keeps two games packed in the den, so it's only a matter of when. I don't learn the names, don't bother with faces. All I can trust is this sarcastic oasis. Seems every time I'm about to despair, There's a House Hyena right there. Each char is the same, from Aleira to Leen, 10k symbol posts that I love to get lost in. I pray at my altar of slash; yeah I live for that sweet freaking sraach... (Sound of typing .) Lero Cringe your brain. Read on that post, get lost in the pain. Happiness comes when everythings numbs. Who needs cocaine? Cringe your brain. Cringe your brain... (Lero offers Warhammer 40K to Kaira.) Lero Care for a play? Kaira Does Disha know you play with all this crap? Lero Not anymore. When Disha was on the site, we played halfway normal, but now it's just me and Nomad, we're less formal. I learned to write posts, I learned a new system; learned that RZ doesn't owe you his wisdom. You're sad about Shen, For leaving the site , you'll bitch and whine 'Cause you are a 'white knight' But banhammer gonna hurt when it falls. So you better start to lick admin's balls... Cringe your brain. Swim in the cringe, Even if it causes your pain. Shut your eyes tight, till we vanish from sight, let no hyena remain - Cringe your brain, shatter your skull, fight pain with more pain. Forget who you are, unburden your load, forget in six weeks you'll be back on the road. When the voice in your head says you're better off banned, don't open a vein - just cringe your brain, Cringe your brain, Go on and cringe your brain... Try it.https://youtu.be/-Nd3OLxzgi0 5
Chesh¡re Опубликовано 16 января, 2018 Опубликовано 16 января, 2018 16.01.2018 07:21:51, Тaб сказал(-а): @R¡ddler, Ты же вроде завязал? #игрыкоторыхнебудет ЖД На память! And something Else Спойлерhttp://coub.com/view/wx9w8
Тaб Опубликовано 16 января, 2018 Опубликовано 16 января, 2018 16.01.2018 07:23:52, R¡ddler сказал(-а):#игрыкоторыхнебудет Но зачем тогда анонсить?
Chesh¡re Опубликовано 16 января, 2018 Опубликовано 16 января, 2018 16.01.2018 07:25:25, Тaб сказал(-а): Но зачем тогда анонсить? Чтобы было ЖД На память! And something Else Спойлерhttp://coub.com/view/wx9w8
Ewlar Опубликовано 16 января, 2018 Опубликовано 16 января, 2018 15.01.2018 14:53:56, Липа сказал(-а): Я тут сижу и думаю, может как-нибудь переименовать свой раздел? Только в голову ничего не идет. Может, кто подскажет?) Не надо. У тебя устаканенный бренд. 1 любовная любовь
Leo-ranger Опубликовано 16 января, 2018 Опубликовано 16 января, 2018 l'homagge á our beloved Шен Мак-Тир Спойлер[Mad Ness:] Think. Long and hard. Conjure her up in your mind. What would she say? What is her final statement to a cold, uncaring site? [Feli:] "Dear Tesall... Believe it or not, I knew about fear; I knew the way harassment stung I hid behind smiles and crazy long posts; I learned to type with my fang." [Mad Ness.:] That's good. [Feli:] "But oh, srachi, they held me down; They weighed like a concrete prom queen crown." [Shen:] No one thinks a poor woman has feelings No one gets her insecurity I am more than master-post and gameplay No one sees the me inside of me... Jesus, you're making me sound like Air Supply! [Mad Ness:] Keep going. This has to be good enough to fool the mods. [Elesar] Whoa! Is it hacking? [Selena:] No, look. Here's a leaving note. [Feli, Shen, Admins:] "They couldn't see past my dragon mystique They wouldn't dare look in my eyes But just underneath was a terrified woman Who clings to her pillow and cries! My games were just like prison bars; [Feli; Admins:] They've left me a myriad of scars." [Shen:] "Myriad", Nice. [Feli, Shen, Admins:] "No one thinks my games have substance. That's the curse of mediocrity." [FC:] "I am more than just a source of dragons." [Feli, FC, Shen, Mods:] "No one sees the me inside of me." [First Contact:] Heather Chandler is not your everyday suicide. [RZ:] You should cancel games. [FC:] No way, Richard I close games home before epilogues, and the floodilka'll light up like a Christmas tree. [DF:] Our masters are leaving! I suggest we get everyone into the DMs and just talk and feel, together. [FC:] Thank you, Dart False. Call me when the shuttle lands. [DF:] I'm telling you, we all misjudged Shen Mac-Tir This is the loveliest note I've ever read. [DF and Shen:] "Box up my systems for Fel And give Aloija my GM account Donate my games to dentist Ness Or to those ghetto Shunts on crack Give them my posts and my DAs My pumps and my chara, my imba-stats!" [Shen, Floodilka:] "No one thinks a dragon freaks has feelings; But I weep for GM I failed to be Maybe I can help the site by leaving; Maybe that the me inside of me." [FC:] Aw, hell. First Mafia for everybody! [DF:] Not so fast, kids. They're writing epilogues, which gives us a solid half-hour of healing Now I have mimeographed copies of the leaving note so you can feel Shen's anguish [Lero:] I never knew about her pain [DF:] Go on! [Darth Kraken:] Her life had hit a rocky patch [DF:] Feel! [Setsuna:] Deep down she wasn't cruel or vain.. [DF:] Heal! [Players:] She didn't mean to be such a snatch! [DF:] Feli, you're very quiet. What's on your mind [Feli:] Uh, maybe Shen realized that in order to be happy she had to give up her forum And that the only way to do that was... leaving [DF:] My God Look what we've done We're breaking through! Shen would be so proud of you! [Players:] And you! And you! And you! And you! [Everybody:] No one thinks a poor woman can touch you... [Eli:] Shen touching me... [EVERYBODY:] But she's made us better than we were Shen has left, but she will live inside me, and I'll be the me inside of her... [Shen cherez anonimky:] Holy crap! This is awesome! [EVERYBODY:] Shen cried, our sins fell on her shoulders! [Mac-Tir:] Jesus Christ! [EVERYBODY:] Shen left, so we could all be free! [Shen:] I'm bigger than John Lennon! [Decorations:] Heather's gone, but she will live forever! [Kaira:] She's the dove that sings outside my window! [Plushevy:] She's the twin from whom I'm separated! [Beaver:] She's the horse I never got for Christmas! [Decorations:] Shen sees the me inside of me! [Decorations:] Shen is the me inside of me! Inside of... me! 6
BornToSeek Опубликовано 16 января, 2018 Опубликовано 16 января, 2018 16.01.2018 18:07:52, Липа сказал(-а): l'homagge pour Не pour, а à. 1 None can escape their chosen fate Only the result in which you are destroyed remains This enduring dominance is mine alone to relish in Sing your sorrowful tune in this world bereft of time
Кайра Опубликовано 16 января, 2018 Опубликовано 16 января, 2018 Риддер, опять механику по три раза за игру будешь менять. Найми лучше Тею tИстинные сыны свой Родины! Готовы порвать любого за свою страну. И друг друга за власть!СпойлерСпойлер[hint=" Лунный кролик - за участие в квесте "Много кроликов из ничего"][/hint]
Leo-ranger Опубликовано 16 января, 2018 Опубликовано 16 января, 2018 16.01.2018 19:09:16, BornToSeek сказал(-а): Не pour, а à. И не for а to было бы, да. Во я дурак.) 2
Кайра Опубликовано 19 января, 2018 Опубликовано 19 января, 2018 Когда наконец- то прочитал простынки Номада и это было весьма годным чтивом. tИстинные сыны свой Родины! Готовы порвать любого за свою страну. И друг друга за власть!СпойлерСпойлер[hint=" Лунный кролик - за участие в квесте "Много кроликов из ничего"][/hint]
Leo-ranger Опубликовано 22 января, 2018 Опубликовано 22 января, 2018 *ирония некоторых людей* Чо как, фрпгвчане?
Лакич Опубликовано 22 января, 2018 Опубликовано 22 января, 2018 22.01.2018 18:15:36, Липа сказал(-а): Чо как, фрпгвчане? У тебя классная ава, Лео :З
Leo-ranger Опубликовано 22 января, 2018 Опубликовано 22 января, 2018 22.01.2018 18:16:57, Random bartender сказал(-а): У тебя классная ава, Лео :З Спасибо, Лаки! ^__~
Gonchar Опубликовано 23 января, 2018 Опубликовано 23 января, 2018 Ребят, давайте не будем кидать свои шаблоны никогда не реализуемых игр в анонсы? Мне кажется, эта тема под объявления игр, которые точно будут. Для шаблонов и идей есть Полигон и Флудилка 5
Chesh¡re Опубликовано 23 января, 2018 Опубликовано 23 января, 2018 Нет полигона, ты ж сам говорил что он на фиг не нужен, не? А флудилка не для того нужна. И потом, кто сказал что не будет? Да и вообще какая разница? На память! And something Else Спойлерhttp://coub.com/view/wx9w8
Darth Kraken Опубликовано 23 января, 2018 Опубликовано 23 января, 2018 23.01.2018 18:43:13, R¡ddler сказал(-а): Нет полигона, ты ж сам говорил что он на фиг не нужен, не? А флудилка не для того нужна. И потом, кто сказал что не будет? Да и вообще какая разница? Может хватит пародировать Курасаги? А полигон ты превратил вообще в хрен знает что - там даже появляться не хочется. 1 Регалии
Chesh¡re Опубликовано 23 января, 2018 Опубликовано 23 января, 2018 А чего же никто не занимался полигоном до? Там вообще никто не появлялся. На память! And something Else Спойлерhttp://coub.com/view/wx9w8
Beaver Опубликовано 23 января, 2018 Опубликовано 23 января, 2018 23.01.2018 18:46:30, Darth Kraken сказал(-а):А полигон ты превратил вообще в хрен знает что - там даже появляться не хочется. Не могу оценить (да и не собираюсь), кто что во что превратил и особо сравнить с тем, как было раньше, но ты так говоришь, будто до того, как Риддлер занялся Полигоном, там толпы народа тусовались) 1
Darth Kraken Опубликовано 23 января, 2018 Опубликовано 23 января, 2018 23.01.2018 18:48:28, R¡ddler сказал(-а): А чего же никто не занимался полигоном до? Там вообще никто не появлялся. 23.01.2018 18:51:29, Играющая-В-Манямирке сказал(-а): Не могу оценить (да и не собираюсь), кто что во что превратил и особо сравнить с тем, как было раньше, но ты так говоришь, будто до того, как Риддлер занялся Полигоном, там толпы народа тусовались) Будто с переменами там что-то изменилось) 1 Регалии
Gonchar Опубликовано 23 января, 2018 Опубликовано 23 января, 2018 23.01.2018 18:43:13, R¡ddler сказал(-а): Нет полигона, ты ж сам говорил что он на фиг не нужен, не? А флудилка не для того нужна. И потом, кто сказал что не будет? Да и вообще какая разница? И к чему эта демагогия? Если у тебя есть вера в свой раздел - так создавай вокруг него активность. Зачем теребить анонсы будущих игр гипотетическими проектами, о которых ты сам говоришь, что они никогда не состоятся? А флудилка отлично подходит для флуда. По крайней мере ничем иным, кроме как идейным флудом с отфотошопленными картинками последние сообщения в анонсах не являются. 2
Chesh¡re Опубликовано 23 января, 2018 Опубликовано 23 января, 2018 23.01.2018 18:55:32, Darth Kraken сказал(-а): Будто с переменами там что-то изменилось) А перемены только начались. Пока ещё, работы не окончены. На память! And something Else Спойлерhttp://coub.com/view/wx9w8
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти